PC monitor rendelése postára? Ti mit csinálnátok? Több lenn
Tehát enyém még jó idáig, de már jó pár éve (3) megvan, már tuti a határán van, és egyszer tönkremegy. Ezért is akarnák most venni egy másikat pótlékba, viszont itt a bibi, hogy senki nem tudja átvenni a rendelést, szomszédok meg nem opció...
Az lenne a kérdésem, ha postára rendelném, az okés volna úgy? Mármint hogy mégis nem kicsi a doboz, meg egy monitort azért nem tudnék elrejteni egy táskába, már azért is, mert legalább 27 colos lenne...
Ti mit csinálnátok?
Én rendszeresen így csinálom (ha ez is opció). Sokat el kell mennem otthonról, van úgy hogy egész napra. Nincs kedvem a futárra a várni. Ráadásul egy kis forgalmú helyi postánk van, alig van sorba állás. Így egy picit olcsóbb is a szállítási díj és borravalót se kell adni a futárnak.
Nekem még nem volt sérült csomag vagy ilyesmi. Persze szállítás biztosítást attól még kötök, mert az ördög nem alszik.
Hát akkor azt csinálsz amit akarsz. Nem kell magas iskola hozzá, csak egy csomagot el kell vinni A pontból B pontba. :D
Zárom a kérdést a részemről.
Tehát enyém még jó idáig, de már jó pár éve (3) megvan, már tuti a határán van, és egyszer tönkremegy.
A 3 év meg sem közelíti a jó pár év kifejezést.
A régi monitorom így 10 evesen is köszöni szépen, jól megvan.
Mellesleg, nőjj már fel. Pár pletykás vénasszony csámcsog rajtad 2 napot, max a 3-ik napon már azt fogják mondani hogy 180 centis tv-t vettél, de azon kívül most komolyan, azt hiszed tényleg érdekel valakit? Falusikent kérdezem.
jól van, jól van, csak olyan furcsa ilyen nagy dolgokat cipelni nyilvánosan, még nem csináltam, na mindegy...
amugy mekkora lehet dobozostól egy ilyen monitor? mert találtam egy nagy táskát, még a végén akár bele is férhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!