Mit gondoltok ezekről a monitorokról? Jó márka az AOC?
Igazából a 3 év garancia fogott meg benne a leginkább, mert a márkát nem ismerem. Nézegettem még Benq, Acer és Lenovo, Phillips monitorokat is, de azokhoz 1-2 év gari jár csak.
Jó márka egyébként? Ha 3 év a gari, akkor gondolom nem igazán lehet mellélőni. A méretet még nem döntöttem el, de játékra, netezésre és tanulásra használnám leginkább. (A szemem viszont elég érzékeny tud lenni)
Valamit elnézhettél, mert az Acer Nitrot 5 év garival adják.
Acer Nitro VG240Ybmipx 46.900 Ft
5 év gyártói garancia
Gondolom ezzel a halom linkkel azt akarod mondani, hogy az Aoc-ot semmiképp se vegyem meg?
Mert egyébként már ezer monitort végignéztem, de £120 alatt ez tűnt a legészszerűbbnek. Igazából nincs sok elvárásom, elég ha edge-to-edge, hosszú a gari és IPS.
Jól hangzanak a freesync-ek meg a 75hz-k is, de azoknál a gari is kevesebb és kisebb is, vagy éppen nem IPS. (Vagyis legalábbis úgy olvastam csak IPS-t érdemes venni csak)
Ha nagyon ragaszkodsz az IPS-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!