Mennyire éri meg a magyar PCX weboldaláról rendelni? Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata vele kapcsolatban?
Gondoltam, hogy onnan rendelem meg a PC-met, viszont felmerült bennem pár kérdés, melyekre az információknál sem találtam választ (legalábbis nem mindre).
Ezek a következők lennének:
Ha postán szeretném átvenni a csomagot, az járhat-e további költségekkel?
Pasztázzák a CPU-t, vagy sem?
Mennyi garancia van arra, hogy a gépnek nem esik baja, és ha ezt az átvétel után veszem észre, akkor visszakapom-e a pénzt? Vagy kicserélik-e az alkatrészt?
Ezek lennének.
Az értelmes válaszokat előre köszönöm!
Párszor rendeltem tőlük (mondjuk nem komplett gépet csak alkatrészeket) és nem volt velük gond.
Alaposan csomagolva rendben ideért minden eddig.
A weboldalon van gépössze szerelés, gondolom ha azt is kéred akkor amikor megérkezik csak be kell nyomni a bekapcsoló gombot, nem kell pásztázni meg ilyenek.
- Webes rendelésre vonatkozik a 14 napos elállás, ha nem füstöl el a gép összecsomagolod és vissza küldöd nekik ha gond van vele.
A céginfó szerint 2018-ban 4 137 238 000 HUF árbevételük volt - nem hiszem hogy összejött volna ennyi nekik ha nem lennének nagyon jók abban amit csinálnak.
Itthon egyik legajánlottabb cég gépösszerakás szempontjából, egy ideje saját YT csatornát is futtatnak, igazán jó kezek rakják össze a gépeket. 5000Ft-ért összerakják a külön összeállított gépet, ilyenkor kiküldik a futárral, és a hardverek üres dobozát is. Ebből kiindulva, szerintem a postára rendelés necces, tekintve hogy nem kicsi csomag.
Oldalukon írják is, hogy:
"Mikor ajánljuk a Posta MOL és Coop Pontokat?
Ha kisebb értékű, méretű terméket rendelsz és nem tudsz várni napközben a futárra."
Köszönöm a választ!
Sokat segített.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nos, én nem kis csomagot szeretnék rendelni, viszont futárra sem tudok várni napközben. Ilyen esetben is megérné postán vagy egyéb átvételi helyeken átvenni a csomagot?
És még annyi kérdésem lenne, hogy minden pc-t videóban szerelnek össze? Nem mintha igényem lenne rá, csak úgy kíváncsiságból.
Szerintem a legegyszerűbb, ha írsz nekik egy e-mailt ezzel kapcsolatban, nekik 100% hogy több tapasztalatuk van ezzel kapcsolatban.
Nyilván nem videóban csinálnak minden összerakást, mert 2-3 naponta van videó, addig ők jó pár megrendelést összeraknak. Ha érdekesnek találják az összeállítást valamilyen szempontból (drága/olcsó de jó ár-érték arány, stb), akkor csinálnak róla.
Köszönöm az összes választ!
Nagy segítségemre voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!