Klaszlo62 kérdése:
Win10 re tértem át, a rendszerben látom a dvd meghajtót de nem látom mi van a lemezen. Hol a hiba?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 11:19
1/12 anonim válasza:
Sohasem lehet látni, mi van a lemezen, az nem úgy működik, kivéve, ha adatlemezről van szó.
2/12 anonim válasza:
Leírtad a kérdésedben. Hogy Windows 10-re tértél át.
3/12 anonim válasza:
Minden lemezen lehet látni, hogy mi van. Kivéve Audio-CD-t, mert ott 1kB-os fájlnak mutat minden zeneszámot. Pár éve mikor utoljára DVD-n vettem filmeket boltban, az volt az első hogy beraktam a gépbe és lemásoltam magamnak, hogy nehogy az legyen mint a többi filmemmel, hogy 5-6 év után már nem játssza le semmi a lemezt. Simán le lehetett másolni, fájlkezelőben belemenve ott volt az AUDIO_TS és a VIDEO_TS mappa is.
Le tudod játszani a berakott lemezeket? Vagy egyáltalán nem is tudja felismerni hogy mi van a lemezen?
4/12 anonim válasza:
Be kell kapcsolni a monitort is... :P
5/12 A kérdező kommentje:
Nem látom a lemez tartalmát ill mintha nem lenne dvd meghajtó pedig már 2 is van:)) mit léptek erre?:))
2020. jan. 31. 16:04
6/12 A kérdező kommentje:
Ja és a monitor bekapcs okoska törp:)))
ha nem tudsz segiteni miért szóósz bele!!!!
2020. jan. 31. 16:10
7/12 anonim válasza:
Eszközkezelőben megjelennek? DVD/CD-ROM-meghajtók pont alatt ki kellene listáznia. Ha ott nem jelenik meg, akkor vagy rossz a meghajtó, vagy az adatkábel, vagy nem kap áramot. Ha megjelenik de kis felkiáltójel van mellette, akkor vagy a driver-rel van valami gond, vagy szintén hibásan az eszköz. Ha megjelenik, nincs felkiáltójel, de mégsem olvassa be a lemezt, akkor meg vagy a lemez a hibás, vagy az olvasó fejjel van valami gebasz.
8/12 A kérdező kommentje:
Megnéztem az eszközkezelőben nincs felkiáltó jel viszont mindkét olvasónak más az elnevezése mint amilyen valójában
2020. febr. 1. 09:28
9/12 A kérdező kommentje:
BD meghajtónak nevezi pedig LG a másikat megnyitnám közli "nincs ilyen meghajtó"
Ilyenkor mi van?:)
Van virtuális is az megy.
2020. febr. 1. 09:36
10/12 anonim válasza:
Van neki meghajtóbetűjel adva? Ha nincs, akkor adni kellene neki (bár elvileg gyárilag kéne lennie, kivéve ha Op. rendszer telepítés után lett csatlakoztatva a meghajtó a géphez, mert akkor nem mindig szokott lenni). A Lemezkezelőben alul, a háttértárolók alatt meg kell jelennie a meghajtóknak is, arra jobb-klikk és ott lehet módosítani az elérési utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!