Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység miatt rezonáló,...

Tápegység miatt rezonáló, zúgó-búgó gépház?

Figyelt kérdés

Mit tudnék vele kezdeni, mert nagyon idegesítő?

A régi gépház még vastag fémanyagú volt, nehezebb, gondolom elnyelte. De most hogy összeraktam egy új gépet, pár alkatrész kíséretében maradt a táp is.

Arra már rájöttem, hogy attól rezonál az egész gépház. Műanyag és gumibakokra fekszik fel, de csavarral van fogatva amin persze átmegy a rezgés.

2020. jan. 28. 18:53
 1/6 A kérdező kommentje:
A tápegység még garis, nem szedhetem (nem akarom) szét venticseréhez...
2020. jan. 28. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha a ház stabilan áll, nem hagytál ki csavarokat és a táp nem csapágyas, akkor annak nem szabad rezonálnia. Oldallap is legyen rendesen rajta!
2020. jan. 28. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz vele mit kezdeni. Az alsó kategóriás vékony lemez gépházak ilyenek. Kb. 20-25 ezer körül kezdődnek azok a gépházak, amikben van anyag. Azok ma sem csörögnek. Van egy Fractal Design Node 304-em, az szerintem kb. golyóálló. Nemcsak nem rezeg, hanem még a szélzajt is elnyeli.
2020. jan. 28. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Masterbox E500L a gépház... valóban vékony anyagú.
2020. jan. 28. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
4,4kg az egész? A Node 304-esem úgy 4,9 kiló, hogy az csak mini ITX.
2020. jan. 28. 20:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Basszus, most hogy a windows energiamenedzsmentje miatt leállt a merevlemez (ssd-t használok főlemezként), megszűnt a zúgás, a ventilátort hallani de nem vészes.

Pedig nem csavarral van rögzítve a hdd a házban. Na akkor ez a ludas, de most akkor mit kezdjek ezzel, csak kell az az 1 terra...

2020. jan. 29. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!