Épép kérdése:
Mi baja lehet a videókártyának?
Figyelt kérdés
Sikeresen csatlakoztattam az új (asus r7 260x oc) videókártyámat a számítógépem alaplapjához, de a számítógépem nem érzékeli. A videókártya ventillátorja forog, szóval gondolom üzemel. Nem igazán értek hozzá azért teszem fel ezt a kérdést, minden választ köszönök.2020. jan. 28. 18:40
1/6 anonim válasza:
Monitor csatlakozót a kártyába dugtad ?
2/6 A kérdező kommentje:
Igen oda.
2020. jan. 28. 18:47
3/6 anonim válasza:
Integrált GPU letiltás BIOS-ban.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen a 2+6-ot bedugtam.
És a biosban pedig semmit sem találok videokártyával kapcsolatban. award software f1 biosom van és egyszerűen semmi nincs vele kapcsolatban.. Semmi advanced chip features vagy akármi...
2020. jan. 28. 20:08
6/6 Adam1c1 válasza:
Én nem értek hozzá, de a régi VGA drivert töröljed. az újat meg telepítsed. ha képet ad előtte, akkor nincs gond. ha viszont nem ad, hát akkor szerintem kuka. de vidd be egy boltba.megcsinálják neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!