Mi lehet a baja a videokártyának?
Adott egy R9 290x Gaming 4G os kártya. (kaptam egy baráttól. Azt mondta, hogy nézzem meg, hogy működik e vagy sem.)
Namost. Nekem egy GeForce GTX 770 em van. Beraktam annak a helyére. Kábelek rendben összeillenek (mind a kettő GDDR5 szóval foglalattal nem lehet baj).
Bekapcsolom a gépet és pörög a ventije de HDMI-n keresztül nem ad jelet. Semmit. egy 600 W os tápegységem van annak csak elégnek kell lennie hozza (gondolom én).
Velem van a gond és elrontok valamit vagy esetleg videó kártyában kell keresni a bajt? Ha igen akkor lehet e javítani szerintetek) ill, hogy ez mennyibe kerülne NAGYJÁBÓL.
Ha képet sem ad, akkor igazából nem sok lehetőséged van. Vagy megpróbálsz ráflashelni egy gyári gyári BIOS-t, vagy megpróbálhatod megsütni, de az nem lesz végleges javítás és valószínűleg csak egyszer fog működni annyira amennyire. Esetleg beadhatod egy megfelelő szervizbe, ahol meg tudják nézni és javítani a BGA forrasztást, de azt is csak akkor, ha az a baja.
Ha ezek nem javítják, akkor igen valószínű, hogy semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!