Markesz kérdése:
Üdv! Naprakész még az fx6100?
Figyelt kérdés
Most csöppentem a GTA online világába, és rolleplayeznék is (jó későn), leporoltam a régi gépemet, amiben van egy 970 gaming, fx6100, 2x4 gb ddr3, és egy hd5700 séries....
Szeretném hogy a szóban forgó játék ultrán menne a gépen....! elég ha kidobom a kártyát és mondjuk egy 2060-80 -assal helyettesítem, (32gb ddr3 kiegészítve) vagy cseréljem le az egészet egy új konfigra? ( amiben pl már ryzen7 van)
2020. jan. 27. 22:21
1/3 anonim válasza:
Az egészet cserélni kellene már, harmat gyenge az az FX6100, még a 4 magos Ryzen is elveri, de úgy nagyon.
DDR3-at nem vennék már, főleg nem ipari mennyiségben.
De Ryzen 5 is elég, nem kell 7.
2/3 anonim válasza:
Nyílvàn nem. Mostanában ryzent ajánlanak mindenhol.
3/3 anonim válasza:
16gb-nél több nem kell.
Gtx 1660 80k is viszi ultrán.
I3 9100f/ryzen 1600 AF 30k és stabil lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!