Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 32 colos 1366*768 felbontású...

32 colos 1366*768 felbontású led tévé mennyire alkalmas számítógép monitornak?

Figyelt kérdés

2020. jan. 21. 03:49
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem semennyire. Ilyen felbontással egy régi vagy nagyon alsó kategóriás modell lehet. Ekkora kijelzőre szerintem már a 2560×1440 felbontás a minimum. Nem is beszélve input lagról, finom ábrák megjelenítésének képességéről, stb.
2020. jan. 21. 05:46
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon élvezhetetlen és egy 32’ es FHD n próbáltam és meg azon is olyan pixeles h élvezhetetlen
2020. jan. 21. 07:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem lehet, hogy azért mert nem állítottad megfelelőre FHD-re a tv box felbontását?

2020. jan. 21. 09:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de még ha a szemed FHD -ssal meg is birkózna 1366 al biztos nem még ha nagyon messze űlsz sem
2020. jan. 21. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Felejtős, ide már kell a FullHD, másképp állandóan a pixeleket fogod keresni, főleg ha olvasol. Na meg ma már a HD nem valami acélos felbontás, így jó eséllyel sokszor oldalra is kéne görgess. Aki szerint meg ilyen méretben még a FullHD is olyan rossz hogy nagyon, az azért gondoljon bele, hogy a kérdező valószínűleg nem tud, vagy nem fog 240Hz-es 4K IPS monitort venni G-Sync-el, hanem vagy ilyet kapna, vagy ilyenre futná.
2020. jan. 21. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé felejtős max esetleg ha ilyen másfél méterről néznéd. De régebbi TVk alapból nem ajánlottak monitornak. Lassú válaszidő emiatt elmosódott kép gyors mozgásnál és valszeg brutál rossz input lag is társul hozzá ami miatt még lehet az egeret mozgatni is frusztráló. Tapasztaltam ilyet.

30 ezerért már egy tök korrekt 24 colos fhd monitort lehet venni használtan fele ennyiért is

2020. jan. 21. 18:11
 7/9 A kérdező kommentje:

Nagymamának kellene amin böngészhet, esetleg akciós újság pdf-eket, vagy családi képeket néz.

Tehát nincs gépe (csak egy régi lassú laptop), viszont van egy nagy képernyőjű tv. Ezért gondoltam a tévé okosítóra + bt bill + bt egér

2020. jan. 26. 04:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamának meg főleg nem, mert aligha tökéletes már a látása.

Több értelme volna venni valami ilyet:

[link]

Természetesen SSD-vel, ez fontos.

+ monitor, 15 ezer környékén vannak 21-2 colos fhd-k

2020. febr. 23. 07:49
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A jó link: [link]
2020. febr. 23. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!