Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Rendeltem egy Lenovo Y540...

Rendeltem egy Lenovo Y540 laptopot, kellene lennie benne SSD-nek de nincs?

Figyelt kérdés
A Digiprime-ról rendeltem egy Lenovo laptopot, a leírásnál azt írták 1 terra HDD és 256 GB PCIe SSD van benne. Ma jött meg a laptop, telepíteném rá a Win10-et és látom hogy a partícióknál csak az 1 terra HDD van meg. Boot menünél szintén nem található SSD. Felnyitni nem merem, mert akkor elveszti a garanciáját. Mielőtt visszaküldeném gondoltam teszek egy próbát, hátha valaki tud mondani rá valamit, esetleg én csinálok rosszul valamit?

2020. jan. 17. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A lenovo honlapja azt írja, VAGY ssd vagy hdd van benne, a kettő együtt nem hiszem.

Forrás: [link]

2020. jan. 17. 14:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket általában ők okosítják fel utólag SSD-vel, mint ahogy a legtöbb ilyen online bolt. Nekem is volt onnan több laptopom, mindig ők rakták bele.

Ha nem látszik sehol BIOS-ban, akkor bizony nincs benne, kifelejtették. Mindenképp értesítsd őket.

2020. jan. 17. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megoldódott végül. A BIOS-ban át kellett állítani a Storage-et AHCI-ről RST-re, illetve az USB-re újra kellett írnom a telepítőt, hogy UEFI-be legyen rajta. Hátha másnak is a segítségére lesz a megoldásom.
2020. jan. 17. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!