Hogyan lehet helyre hozni egy irasvedet pen drive ot ami raw fájl rendszerben van?
Figyelt kérdés
Van egy pen drive om amit semmilyen általam ismert módszerrel nem tudok formatalni próbáltam cmd bol a diskpartal meg registry ben is meg kulombozo partíció menedzselős programokkal2020. jan. 16. 12:42
1/4 anonim válasza:
Az állományokat - amelyek jó esetben még ott vannak (hacsak nem végeztél teljes körű formatálást) - még talán megmentheted valamilyen helyreállító programmal, mint például:
* Recuva: [link]
* Testdisk: [link]
de nagy csodát ne várj tőlük.
Illetve egy javaslat: a helyreállítást ne a ugyanarra a pendrive-ra végezd, mert azzal felülírod a rajta levő adatokat.
2/4 anonim válasza:
Az adatokra keresztet vetsz, majd elviszed gariztatni, vagy veszel egy újjat...
3/4 A kérdező kommentje:
Nem fontosak az adatok amik rajta voltak csak az van hogy írásvédett sehogy nem tudom eltávolítani róla és rá adásul raw ba is van :)
2020. jan. 19. 00:28
4/4 anonim válasza:
Sajnos pontos segítséget nem tudok mondani,de néhány magyar fórumon esetleg YT-on találkoztam már hasonló pendrive írásvédelmi hibával.Próbálj meg néhányat közülük keresni/alkalmazni hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!