Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb procesor?

Melyik a jobb procesor?

Figyelt kérdés

Rayzeb vagy az intel

(Csak az érdekel melyik teljesít jobban játékoknál ?)

2020. jan. 16. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Az a baj, hogy sokan nem látnak tovább az orruknál.

Egy ilyen kérdést olvasva rögtön kiviláglik, hogy ez egy unatkozó tizenéves kérdése. Mindenféle konkrétum, és egyéb részlet nélkül.

De ha ez nem lenne elég, legalább a helyesírás (vagy annak hiánya) legyen már gyanús.

Erre jöttök ti, és próbáltok választ adni, egy nyilván valóan bugyuta, gyermeteg kérdésre, ahelyett, hogy elküldenétek a kis gyereket az édes anyja valagába.

Nekem ez a véleményem az ilyen kérdésekről, és válaszokról.

2020. jan. 16. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:

10# mondom én hogy önértékelési problémád van. A kérdés helyesírásából feltételeztem, hogy nem szervert akar építeni, és nem is absztrakt gépeken akar párhuzamosan szoftverteszeket futtatni.

Mi az hogy ti támadtatok le? Ki az a ti? Valami politikai fórumról csöppentél ide, ahol a másik oldal a csúnya-csúnya TI? :D

Csak fentiek alapján megkérdeztem, hogy szerinted hol van szüksége a sok magra? Ha neked ez támadás akkor keress fel egy pszichológust mielőtt agyonversz valakit az utcán mert megkérdezte hogy mennyi az idő, te meg támadásként regisztrálod.:)

2020. jan. 16. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:

“ Erre jöttök ti, és próbáltok választ adni, egy nyilván valóan bugyuta, gyermeteg kérdésre, ahelyett, hogy elküldenétek a kis gyereket az édes anyja valagába.”

Aha. Akkor te magasabb szinten mozogsz mint mi. Bár az ilyen kérdésekhez nem teszel hozzá semmit, de legalább levezeted a napi frusztrációd. Akkor nem jobb ha egyszerűen tovább lapozol?

2020. jan. 16. 13:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy az ilyen fake kérdések alatt mindig 10+ válasz van, de ha valaki kitesz egy komolyabb kérdést arra 0, mert mindenkinek a szakértelme kimerül az ilyen troll kérdések "megválaszolgatásában"

HA más 100x értelmesebb kérdések alatt legalább próbálnátok valami megoldást találni, ha nem is megy, és ez alatt 0 válasz lenne már előrébb lennénk mert ha látná az illető, hogy senkit sem érdekel a baromsága, talán nem tenne ki több ilyet, más kérdezők meg legalább látnák hogy van hajlam a segítségre, hogy ha meg nem is oldódik a problémájuk. Tapasztalat :)

2020. jan. 16. 14:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, te is pont itt fecséreled az energiád, egy troll kérdésnél. Nem érzed kicsit ironikusnak? :)
2020. jan. 16. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tartom irónikusnak. Gondoltam hogy valaki ide nyögi majd ezt (bocsi a nyers stílusért, egyáltalán nem bánom) de mit gondolsz ha most én nem teszem szóvá valakihez eljut majd? Bár azt belátom, hogy felesleges volt leírni, mert változás úgy se lesz. Nem azt mondtam hogy nem szabad egy szót se reagálni az ilyen kérdésekre, csak azt hogy azt viszont tényleg irónikusnak tartom, hogy itt van 15 komment, normális kérdéseknél meg rendszresen nulla.
2020. jan. 16. 16:51
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

Ez az oldal a gyakori kérdések nevet viseli. Tehát a gyakran felmerülő kérdéseidre kaphatsz elvileg választ.

Legalábbis kezdetben ez volt az elképzelés.

Ma már eljutottunk arra szintre, hogy olyan mennyiségű kérdés van ol. itt a számtech kategóriában, hogy szinte minden kérdésre választ lehet kapni egy korábbi kérdés-válasz-ban. Na jó, nem mindenre, de a 99%-ra tutira. erre a nyakamat ráteszem. No de amikor ezredjére is megkérdezik, hogy "Nincs hang a gépemen", akkor a normálisabb válaszadó meg sem nyitja a kérdést, mert minek ? Leírtuk ezerszer, a tö-köm sem fogja naponta ugyan azt leírni.

Magam részéről, aki arra nem képes, hogy a kérdés kiírása előtt rákeressen a nyomorúságos bajára, az meg is érdemli hogy várja a sültgalambot. Az meg még durvább, amikor valaki egy fantasztikus "zöld pacsi" reményében válaszol az ilyen idiótáknak. Az olyan, hülyébb mint a kérdező.

2020. jan. 16. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!