Melyik a jobb procesor?
Rayzeb vagy az intel
(Csak az érdekel melyik teljesít jobban játékoknál ?)
# 3 Tényleg azt gondolod, hogy a kedves nagy tudású kérdező ebből megért egy szót is ?
Már a sokadik kérdése ma, de neki semmi nem elég.
Nem tudom megérti -e én csak e kérdését olvastam és leírtam.
Nekem mindegy, akár Intel fanok támadhatnak is, mindenki azt vesz amit akar, lehet akkor túlárazottan Intel-t is venni, nekem mindegy ki mit tesz.
#7 #8 nem támad senki, csak nem tudod elviselni hogy van más vélemény is a tieden kívül, amit lepontozással meg is torolsz.
Intel fan meg főképp nem vagyok, nagyon sokáig gondolkodtam hogy sokmagos ryzen7-em legyen vagy i7. Adott programra kellett ami max 2 magot használ, és kb amiben a ryzen ezt tudja kb annyiba került mint az intel, csak maradt vona pár felesleges magom. Mivel kaptam intelről jó ajánlatot, az lett.
A 28 magot nem mondtad, de köztudott ez az amd erőssége. Nem véletlenül voltak a szerverekben jobban otthon.
Nem pontoztam le senkit. Ryzen (jelenleg) jobban megéri. Integrált APU is jobb amely processzorban van.
Ti kezdtetek el támadni és kérdőre vonni. Nemcsak gamerek vannak a világon egyébként.
Olyanokat feltételeztetek rólam melyeket sohasem írtam le.
Szép napot és minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!