Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a jobb procesor?

Melyik a jobb procesor?

Figyelt kérdés

Rayzeb vagy az intel

(Csak az érdekel melyik teljesít jobban játékoknál ?)

2020. jan. 16. 11:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Úgy látom nagyon ráfeküdtél erre, hogy ki tud ma a legostobább kérdést feltenni.
2020. jan. 16. 11:44
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Yntell-nek kell írni.
2020. jan. 16. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
Felhasználóknak (jelenleg) a Ryzen éri meg jobban ár-érték szempontjából. Lehet, hogy bizonyos processzorok egymagos teljesítményben jobbak Intel oldalon, de az a sebesség plusz nem ér meg akkora felárat.
2020. jan. 16. 11:53
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

# 3 Tényleg azt gondolod, hogy a kedves nagy tudású kérdező ebből megért egy szót is ?

Már a sokadik kérdése ma, de neki semmi nem elég.

2020. jan. 16. 11:56
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
3: és szerinted mezei játékosnak kell a 28 mag, vagy az a kettő kegyen gyors amit használ a játék?
2020. jan. 16. 12:12
 6/17 anonim ***** válasza:
#5 attól függ mennyire tervez előre, idén jön ugye a PS5 , illetve az új Xbox 8 maggal és 16 szállal, így egyre több és több játékot fognak már sok magra optimalizálni.
2020. jan. 16. 12:19
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom megérti -e én csak e kérdését olvastam és leírtam.

Nekem mindegy, akár Intel fanok támadhatnak is, mindenki azt vesz amit akar, lehet akkor túlárazottan Intel-t is venni, nekem mindegy ki mit tesz.

2020. jan. 16. 12:24
 8/17 anonim ***** válasza:
Jaa és nem írtam olyat le, hogy 28 magos AMD processzort kellene bárkinek is vennie.
2020. jan. 16. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:

#7 #8 nem támad senki, csak nem tudod elviselni hogy van más vélemény is a tieden kívül, amit lepontozással meg is torolsz.

Intel fan meg főképp nem vagyok, nagyon sokáig gondolkodtam hogy sokmagos ryzen7-em legyen vagy i7. Adott programra kellett ami max 2 magot használ, és kb amiben a ryzen ezt tudja kb annyiba került mint az intel, csak maradt vona pár felesleges magom. Mivel kaptam intelről jó ajánlatot, az lett.

A 28 magot nem mondtad, de köztudott ez az amd erőssége. Nem véletlenül voltak a szerverekben jobban otthon.

2020. jan. 16. 12:56
 10/17 anonim ***** válasza:

Nem pontoztam le senkit. Ryzen (jelenleg) jobban megéri. Integrált APU is jobb amely processzorban van.

Ti kezdtetek el támadni és kérdőre vonni. Nemcsak gamerek vannak a világon egyébként.

Olyanokat feltételeztetek rólam melyeket sohasem írtam le.

Szép napot és minden jót.

2020. jan. 16. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!