Milyen alaplapot vegyek?
Sziasztok!
Elég komoly dilemmába kerültem B450-es alaplapok kapcsán. A lapba egy Ryzen 5 2600x-et szeretnék majd tenni. A probléma ott merül fel, hogy 3200 mhz-es ramokat szeretnék, ám az eddig kinézett Asrock Fatal1ty B450 az elérhető modulok közül csak a 3000 Mhz-eseket támogatja ez ugyanúgy igaz az B450 Pro 4-re, meg akarom tartani annak is a lehetőségét, hogy a jövőben overclockoljak egy kicsit. Van e esetleg olyan alaplap a max 30 ezer Ft-os kategóriában amivel már nyugodtan lehet OC-olni, jó a ram támogatása, illetve a biosa sem teljesen sz*r? Vagy engedjem el a 3200 mhz ramokat és maradjak a fenti lehetőségek egyikénél?
Köszi szépen előre is!
Nem, valami félreolvashattál. Támogatja, a processzortól függ hogy mit támogat. Nálad ezt kell nézni, mivel Pinnacle Ridge processzorod van(lesz):
Sztem simán mennije kell 3200-on. Nem hiszem,hogy probléma lenne neki.
Bár erröl a Fatality lapról olvastam pár negativ véleményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!