Milyen alaplapot vegyek i5-9400f processzorhoz?
Teljesen jók.
Habár ekkora keretből hagynám a francba a B360-at, ott a jobban felszerelt H370. Abból is van bazooka, gaming plus stb.
Illetve van még az ASRock B365M Pro4, aminek annyi az előnye, hogy gyárilag támogatja a procit, nem kell BIOS frissítéssel vacakolni.
Köszönöm a válaszokat!
Most kezdtem új gépet építeni. Ez a processzor akkor lehet, hogy kevés lesz egy RX 5700-hoz? Van, ami nem sokkal drágábban jobb választás lenne? (Nemcsak Intel jöhet szóba.)
Ez jó hír. :)
Sok helyen olvasgatok cikkeket, véleményeket, hozzászólásokat, és mindig látok olyasmit, ami egy kicsit drágább, de jobb. Már így is jóval az eredeti keretem fölött járok. Akkor marad ez a processzor, és holnap majd ránézek ezekre az alaplapokra.
hát nézd, mihez képest kevés...
ez egy 6 magos cpu...
játszani most lehet vele éppen, de attól függ, hogy mivel...
ez a cpu multiplayerre nem nagyon jó
AC odyssey teszt:
https://www.youtube.com/watch?v=P6mnNJZioqg
100%-on dolgozik a CPU és amikor szalad a csávó, egyszerűen látványosan be-beszaggat a játék... Hiába tűnik jónak az fps érték, az nem minden.
Egyszerűen több mag/szál kell hamarosan a játékoknak
utolsó vagyok
azt mondom neked, hogy ezzel a cpu-val már most nincs meg az elegendő teljesítmény, hogy ez évekig kiszolgáljon még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!