Melyik laptop éri meg jobban?
Figyelt kérdés
Először is, mindkettőt használtan venném 90 ezer ft körül. Mindkettő jó állapotú, és az akksik is 2 órát bírnak mindkettőben. Az egyik egy
Lenovo V310-15IKB (15,6 fullHD, i7 7500U 2,7GHz, 8GB ddr4 ram, amd radeon 530 2gb ddr3, 1 terrás hdd)
A másik pedig egy
Acer V15 V3-574G-5679 (15,6 fullHD, I5 5200U, 8GB ddr3 l ram, nVidia 940m 4gb, 1T hdd + 256 ssd)
Ti melyiket vennétek meg?
2020. jan. 12. 12:19
11/17 anonim válasza:
Ja, nem hulladékok a 64bites videókártyáikkal, amik irodai alkalmazásokhoz éppen hogy jók még. Nem hulladékok, igen.
12/17 A kérdező kommentje:
Jah, sokkal jobb a macbook-ba az integrált...
2020. jan. 13. 15:16
13/17 anonim válasza:
Jobb bizony. Mondjuk szerencsére nekem van egy komoly asztali gépem is, ezért nem kell a MacBookon játszanom.
14/17 A kérdező kommentje:
Meg szerezném köszönni, hogy neked köszönhetően 1 értelmes válasz nem érketik a kérdésemre. Mivel mindneki látja, h ohh mar 7 választ kapott, egy értelmes tuti lesz köszte. Én nem tudom neked ez miért jó, de itt mutatkozik az oldal minősége - egy szart nem ér. Valaszolni nem lehet egy kérdésre, de mindenki ossza az eszét
2020. jan. 13. 15:41
15/17 A kérdező kommentje:
Tényleg az én hibám, azt talán oda kelett volna írnom a kérdéshez, hogy hozzáértők válaszát várom. Senki sen mondott ennél jobbat, mindenki csak azt hogy van jobb. Jellemző...
2020. jan. 13. 16:42
16/17 anonim válasza:
A másik ugyanilyen (szerencsére törölt) kérdésednél az egyik válaszadó belinkelt egy fórumot, ahol szakértők leírják 156 ezer (igen, egyszáz-ötvenhatezer) hozzáaszólásban, hogy milyen laptopot szabad venni. Be lehet nyugodtan regisztrálni oda, és lehet kérdezni, nyilvános fórum. De egy kicsit segítek neked (sokat azért, nem, a stílusod miatt). Ebben a fórumban 99%-ban azt írják, hogy 150 ezer forint alatt nem szabad gépet venni. Kezded végre felfogni, vagy továbbra is tátott szájjal rohansz a faserdőbe?
17/17 anonim válasza:
Vedd meg bármelyiket aztán ne jajgass, hogy fúúú, de rossz. Neked nem adok tanácsot, ha bevered az orrod, úgy kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!