Melyik laptop érné meg nekünk jobban?
Sziasztok, bátyám 20 éves, én 17. Neki inkabb youtube, fb meg játékok használatára lenne, nekem youtube, fb, spotify, meg microsoftos programok használatára. Venne egyet magának meg nekem, egy darab maximum 120-130 korul lenne. Kettőt néztünk idáig, de igazából nem nagyon értünk hozzájuk, nem tudom, hogy jó lenne-e ugyanolyan a kettőnknek. Semmiképp sem rövidéletű gépet szeretnénk, viszont nekem fontos, hogy ne nézzen ki bénán :D
Szóval az egyik: Acer nx.mjgeu.001 a másik pedig Asus E403SA-WX0003T.
Az elsővel az a baj, hogy Linuxos, és plusz pénz windowst telepíteni rá, a másikra meg azt mondták, hogy max 2-3 évet bír ki. Szerintetek? Vagy esetleg tudtok ajánlani másikat?
Hát ha nem akarjátok hogy rövid életű legyen, meg neki játékra is kell, nem 120-130 ezer körül kéne keresgélni...
Ez az az ár ahol már alap használatra tűrhető laptopokat lehet kapni, de nem játékra, és nem időtálló. Az anyaghasználat mint olyan pedig ebben a kategóriában nem létezik.
Javaslom az X550 sorozatot, picit feljebb a K501 sorozatot. (Asus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!