Mitől lehet büdös a szamitógépem?
Figyelt kérdés
Ma játszottam a számitogépemen és éreztem hogy nagyon büdös.Ezután akartam lecsukni de ekkor már késő mert lekapcsolt magától.Mitévő legyek?(A számitogépemet nem csuktam fel ezután!)2010. júl. 21. 14:39
1/6 anonim válasza:
Ha az a büdös égett szag volt, akkor gáz van.
Ne kapcsolgasd be, hanem vidd el szervizbe, mielőtt nagyobb kárt csinálsz benne.
Valami leégett. Lehet, hogy csak a táp, de bármi más is lehet.
2/6 anonim válasza:
Leállt a tápegység/processzor/(ha van) videókártya ventilátora, bele kell nézni, és fel kell tárni a hibát.
3/6 anonim válasza:
legközelebb okosabb leszel, és nem játszasz 30 fokos szobában, NOTEBOOK-on!
4/6 anonim válasza:
Intel-es procival ITX asztali gép (egy ventivel) tökéletesen megy ebben a kánikulába. Játszottam. Notebook, netbook: nem játékokra találták fel.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem notebook-om van hanem normál asztali gép.
2010. júl. 22. 14:27
6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de nem csukódik fel és azt hiszem a ventillátor a tettes.
2010. júl. 22. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!