Most látom árul valaki 5000 ft ért egy pc-t, ram és hd nincs benne, Proci Intel Atom 2x 1600mhz, vga-t nem ír gondolom integrált, és van egy csomo érdeklődő?
Figyelt kérdés
én ilyen gépeket árultam 5-8000 ért:160 gb winyó,dual core 2.40 ghz proceszor,2 gb ram és 0 érdeklődő?az emberek hülyéK,vagy most árulok pár alkatrészt,2 gb ram:2000 ft,dual core proci:1500 ft 250 gb ide-s winyó:2000 ft,a kutya nem ír,mi lehet a gond?más drágábban adja a cuccát mégis meg veszik?én meg fél áron és hiába2020. jan. 2. 10:06
1/3 A kérdező kommentje:
geforce gt 710 2 GB vga-t 10 ezerért árultam ami korrekt szerintem,5-6 okat ajánlottak érte,végül eladtam 6 ért
2020. jan. 2. 10:08
2/3 anonim válasza:
Nem tudhatod mennyiért veszik meg más cuccait. A kínálati ár nem feltétlenül azonos azzal, amit végül ki is fizetnek.
3/3 anonim válasza:
Ez most kérdés vagy hirdetés?
Azt pedig azért megjegyezném, hogy a több nem feltetlenül jobb. A te általad adott cuccok lehet, hogy olcsóbbakvés erősebbek, de ha egyszer nem azt kínálják, amit a vevő keres, akkor adhatod negyed áron is, nem fog kelleni senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!