A Gta V [5] onlinr milyen specifikációkkal fitna ezen a gépen?
Figyelt kérdés
Videókártya:Geforce GtX 1050 TI
Processzor:Amd A10 5800K
És 2db. 8 gb. HyperX blue memória. És még annyi hogy valószínű szar helyre van dugva a monitorom, mert a Fortnute is laggol, éd azt olvastam hogy ez szt okozhatja.
2020. jan. 1. 20:04
2/11 anonim válasza:
Nekem gt720m-on fut maxon akadas nélkül az online. Gtx1050ti meg ugy viheti akkor mint az álom
4/11 anonim válasza:
A processzor a gyenge láncszem, de FHD-ban is Rondább grafikán simán elmegy bőven játszható képkockával.
"És még annyi hogy valószínű szar helyre van dugva a monitorom..."
Mibe tart átdugni a videokártyába? Kevesebb, mint hogy leírtad ezt a sort.
5/11 anonim válasza:
#3 Mi a jo vicc? Ezek tények. Te vagy a helyemben? Nem.. Evek ota tolom vele es tenyleg ezt tapasztalom. De engem nem erdekel hogy te mit hiszel az a lenyeg hogy nalam jol megy
6/11 anonim válasza:
Nem akarok közbeszólni, de aki alapból hozzá van szokva egy bizonyos képkocka sebességhez, az azt fogja mondani, hogy akadásmentes, hiába csak 25-30FPS. Nálam a GTA 5 is már necces 60FPS körül, számomra játszhatatlan.
7/11 anonim válasza:
#6 Nalam nem akad semennyire sem szoval hozzaszokasrol sincs szo, mikrolaggok nelkul siman megy
8/11 anonim válasza:
Szimplan a jatek kapott egy jofajta optimalizaciot
9/11 A kérdező kommentje:
Az hátráltat hogy nem tudom rrndszerezni a kábeleimet, édbazt semntudom melyik melyik, de nekem még lowon is laggol, bár eléggé rég játszottam
2020. jan. 1. 21:18
10/11 A kérdező kommentje:
Most meg ha elnidítom ezt írja ki:"unable to access rockstar servers"
2020. jan. 2. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!