Szert tettem egy számírógépre az alábbi specifikációkkal, mit gondoltok mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Üdv,szóval arra lennék kíváncsi,hogy ez a gép mit ér,mennyit merjek wl kérni érte?
A rendszer teljes specifikációjaival nem vagyok tisztában,de kb így néz ki a lista:
Alaplap:ASRock 960GM-VGS3 FX
Processzor: AMD Fx8320(8x3,5ghz)
Ram: 8gb ddr3
Videókártya:ATI Radeon HD7950 3gb
565w-os tápegység
Szóval ha el akarnám adni körülbelül mennyit kérhetnék érte?
válaszokat előre is köszönöm.
2015. jún. 24. 11:46
2/7 anonim válasza:
Attól is függ mikor akarod el adni de amit az első írt az szerintem olcsó nagyon
3/7 Trevor. válasza:
Táp pontos típusa? Ha HKC USP 565, akkor fizetned kell érte, hogy megvegye valaki :D
4/7 donfetibo válasza:
A videokártya nálunk 188 euró
Alaplap 38 euró
Proci 136 euró
Ram mmárkától függ 25-40 euró 2x
Táp 40-120 euró
De ez nálunk Szlovákián lévő árak, nem írtad házat, hogy milyen, így csak ennyit tudtam segíteni, ha egyáltalán tudtam! Az eurót szorozd be 304 ft-al, ha jól tudom most ez az eurónak az ára!!!☺☻
5/7 A kérdező kommentje:
MTECH NOB09A RED gépháza van!
Az eddigi válaszokat köszönöm!
2015. jún. 24. 18:05
6/7 A kérdező kommentje:
Egyébként most akarom eladni.
2015. jún. 24. 18:05
7/7 A kérdező kommentje:
Jobban meggondolva körülbelül agusztus körül szeretném eladni.
2015. jún. 24. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!