Asus GTX 760 DirectCU II OC mennyit érhet manapság jó állapotban?
Figyelt kérdés
Gondolkozok egy cserén, de ha nem lehet jó áron eladni, akkor inkább megtartanám, mert eléggé drágák - szerintem - a videokártyák (bár mikor voltak olcsók...). Ami értelmes, az 60-tól indul...2019. dec. 31. 11:10
1/6 anonim válasza:
Én olyan 4 hónapja 15-ért vettem, de pont találtam mai friss hirdetést irányáron 20-ért, amit 17-18 körül biztos megkapsz.
2/6 anonim válasza:
#1 Én azért az ilyen feltűnően olcsó hirdetésekkel vigyáznék. Ráadásul Salgótarjáni az ipse, ahol köztudottan nem sok fehér ember él...
Aztán lehet,m hogy egy féltéglát tenne a dobozba..:)
3/6 anonim válasza:
Nem feltűnően olcsó, ennyi az ára. Mondom, pár hónapja 15-ért vettem az enyémet, ahhoz képest még kicsit sok is a 20 ezer.
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az ára oké, de azért érdemes körültekintőnek lenni minden használt cikk vásárlásnál,mert Hardveraprón is rengetek a csaló sajnos. Így ünnepek körül meg még többen szoktak lenni...: [link]
5/6 anonim válasza:
Hát lássuk, GTX 1050-nél gyengébb, viszont majdnem két és félszer többet fogyaszt.
20 ezret az én véleményem szerint nem ér, ennyiből végül is 770 vagy R9 280X, HD 7970 is kapható.
Én olyan 15 ezret tartanék reálisnak.
6/6 anonim válasza:
Ha tényleg megoldódott az jó, bár én ezt továbbra is hardveres hibának gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!