I3 9100 és I3 9100f között mi a különbség?
Intel-nél a F jelölés azt jelenti, hogy nincs a CPU-ba integrálva GPU mag.
Ezáltal VGA nélkül nem lesz képed a monitoron.
De mivel tervezel dedikált VGA-t venni, így felesleges a olyan CPU-t venned amiben van integrált GPU mag.
Magyarán jó lesz neked az i3 9100F is 26 ezerért, mint az integrált társa 46 ezerért.
Az más kérdés, hogy én ezt a CPU-t gamer géphez nem venném meg, de nyilván megvan az oka amiért ezt választottad.
A lényeget leírták de szerintem ne ezeket vedd meg. Ez egy 4 magos 4 szálas proci ez így lassan 2020 már nagyon nem jó vétel amikor 30 ezerért már egy 6 magos 12 szálas Ryzen 5 1600 at kapsz. Lehet majd jönnek itt páran hogy ők bizony milyen jól eljátszanak ilyesmi kategóriájú procival meg nem kell 4 magnál több de hidd el nem akarsz te 4 szálas procit 2020 ra és tovább. Nekem egy 4 mag 8 szálas I7 em van gtx 1080 mellett és sokszor már ez is beszaggat kicsit olykor komolyabb játékoknál.
A sima gtx 1650 nek meg aztán a világon semmi értelme. Az RX 570 konkrétan olcsóbban erősebb de már Asus RX 580 at is láttam 50 ropi körül ami az 1650 super körül teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!