Mekkora különbség van laptopban az i3 7020u és az i5 7200u között?
Tudomásom szerint ez az i3-as proci 2017-es kiadás, és ez az i5 régebbi, bár tudom az órajel ami lényeges inkább.
Laptopba szeretném, SSD-vel, és 8-16Gb RAM-al.
Elsősorban autodiagnszotikára kellene, meg egyéb otthoni használatra, gyors netezés, akadásmentes full hd-s film nézés, esetleg ha úgy van egyetemi tanulmáynra, de az nagyon utólagos szempont.
Köszi.
Valamiért az AMD eszembe sem jutott, pedig most ahogy elnézem, árban azért jóval kedvezőbb az ára mint az intelnek. Bár azt nem értem h tud fenn maradni az intellel szemben h olcsóbb is, és nagyobb is a teljesítménye. Biztos neki is megvan a vásárolói rétege.
Köszi a tippet :)
Igen, elírtam. Én is a ryzenre gondoltam. Sima AMD meg sima Intel az mai szemmel már nagyon gyengusz.
Én asztali gépet tuti intellel vennék most is.
Laptopba azért nem számít annyira most nekem, mert inkább csak a gyorsaságra van szükségem. (ISTA P, ISTA D program) A laptop meg baromi keveset lenne használva, mert PC-t használok, csak mikor a kocsi megkotlik vagy vennék, akkor kéne diagra aminél a program 153 giga.... így ezért kellene bele nagy SSD ami megint nem olcsó, bár már közel nem anyiba került mint régen :) na meg mikor elutazok valahova, és kifújt a dolog. Ezért szeretném lehetőleg minél olcsóbban, jó teljesítményt kihozni a vásárlásból.
az asztali gépek esetében is jó az amd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!