Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi történt a pendrive-ommal?

Mi történt a pendrive-ommal?

Figyelt kérdés
A gépemről átmásoltam rá egy komplett mappát, fájlokkal képekkel stb., majd az eredetit kitöröltem, a lomtárat pedig kiürítettem, mivel sok dolog összegyűlt benne. Néhány óra múlva a számomra fontos mappámban mindenféle "+!ää"s3!" és hasonló elnevezésű cuccot találok ilyen 2093 január 12 dátumokkal, amiket megnyitni sem lehet. A másolás pedig biztosan sikeres volt, hiszen utánna a pendriveról dolgoztam tovább vele. Mi ez és hogy lehetne megoldani a problémát?
2019. dec. 27. 18:03
 1/6 Dongaben ***** válasza:
100%
Elsőként próbáld ki másik gépen/gépeken. Esetleg valami fájlvisszaállító programmal, pl. "Recuva". Kevesen fogják megélni, de azért érdemes feljegyezni: 2093.01.12.
2019. dec. 27. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy tönkrement a pendriveod, vagy zsarolóvírus van a gépeden és titkosította az adataidat.

Az adatokat legalább két merevlemezen ajánlott tárolni, amelyek közül az egyik külön legyen, ne legyen állandóan hozzá csatlakoztatva, mert mint ebben az esetben is, elveszhetnek az adataid, nem biztonságos csak 1 példányban tárolni a pótolhatatlan adatokat.

2019. dec. 27. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Hát nevezd vissza az eredeti nevére..

Az ntfs udf alapú, a fat32 meg ansi.

2019. dec. 27. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg nem kínából rendelted?? Egyébként adatmentés 5% eséllyel. Get Databack vagy recuva
2019. dec. 27. 20:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"𝘈 𝘨𝘦́𝘱𝘦𝘮𝘳𝘰̋𝘭 𝘢́𝘵𝘮𝘢́𝘴𝘰𝘭𝘵𝘢𝘮 𝘳𝘢́ 𝘦𝘨𝘺 𝘬𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘵𝘵 𝘮𝘢𝘱𝘱𝘢́𝘵, 𝘧𝘢́𝘫𝘭𝘰𝘬𝘬𝘢𝘭 𝘬𝘦́𝘱𝘦𝘬𝘬𝘦𝘭 𝘴𝘵𝘣., 𝘮𝘢𝘫𝘥 𝘢𝘻 𝘦𝘳𝘦𝘥𝘦𝘵𝘪𝘵 𝘬𝘪𝘵𝘰̈𝘳𝘰̈𝘭𝘵𝘦𝘮, 𝘢 𝘭𝘰𝘮𝘵𝘢́𝘳𝘢𝘵 𝘱𝘦𝘥𝘪𝘨 𝘬𝘪𝘶̈𝘳𝘪́𝘵𝘦𝘵𝘵𝘦𝘮"

Na itt lett elcseszve a dolog, ha egy igazán nagyon fontos mappáról van szó, azt legalább két példányban tároljuk, de inkább többen.

A pendrive-ok megbízhatatlanok, nagyon gyakran mennek tönkre, főleg ha valami occó kínairól van szó, esetleg kamu kapacitással.

2019. dec. 27. 22:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Sok időt megkímélhettél volna ha az eredeti helyen shift+del gombot nyomsz... ;P
2019. dec. 27. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!