Pár napja a gépem elkezdett olyan hangot kiadni, mint a kávédaráló mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Na szóval kiadta a hangot én meg levettem az oldalát, hogy megnézem mégis mi ez.Láttom hogy amikor elkezdi a hangot kiadni az egyik venti lassaban kezd el pörögni de ha kicsit megütöm a gépházat megint normálisan megy.Most mit csináljak?2010. júl. 20. 18:36
1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy nem gyakran fordul elő hanem mondjuk mikor bekapcsolásnál meg ha kicsit arébb teszem amugy sokáig pörög normálisan megütésnél.Nem tudom ez számit-e.
2010. júl. 20. 18:42
2/7 anonim válasza:
A hűtőd vacak és hozzáér a kerethez ajánlom vegyél újat :) Amúgy p4?
3/7 anonim válasza:
A gépházat ne nagyon ütögesd mert a winchester nem szereti. Ki kell cserélni a ventillátort mert elkopott a csapágya és leállhat. Melyik ventillátor döglődik?
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez a proci hűtő lesz :)
5/7 anonim válasza:
Ahogy már mondták a ventilátor csapágyas lett. Néha akkor is csinálja ha nem egyformán vannak meghúzva a rögzítő csavarok. Vegyél újat ha zavar a zaja.
6/7 A kérdező kommentje:
sziasztok
köszönöm a válaszokat igen a proci hütővel van a gondom
és mennyibe kerül egy új és milyen tipusút vegyek hogy beleilljen vagy ezek egy szanbványuak?
2010. júl. 20. 19:25
7/7 anonim válasza:
ha tudod az alaplap/proci márkáját, esetleg beviszed a hűtőventit , v. csinálsz róla képet, akkor tudni fogják. Mivel elég eltérőek a bordák+ventik, így elképzelhetőnek tartom, hogy nem kapsz egyből a bordhoz ventit. Nah meg biztos szeretnék ha megvennéd a kit-et.
Rég vettem már ilyeneket, biztos van aki megtud cáfolni/igazolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!