Van jobb gép mi az imac - macbook pro munkához?
Soha sem volt Mac em valagy modig kerültem az ára miatt és a macOS miatt is még úgy is hoy informatikai berkekben mozgok és mindenki csak dicsérte ha minkáról volt szó!
Jelen pillanatban beriháznék 1 re.
Fotózás és videózás , renderelés és lightroom ami miatt érdeklődök felé.
Midig van mezei laptopom de 1,5 ev után egyszerűen kevésnek bozonyúlnak így most beruháznék egy idei macbook pro ra egy i9 es modelre min 2tb os verzióra.
Aki használ ilyen olyan mac et mennyire elégedett?
Ha nincs olyan program, ami csak macre érhető el és/vagy nem vet fel a pénz, akkor nem ajánlanám. Plusz lehet velem van a gond, de mikor 2 hónapig mac-et kellett használjak a munkában, mikor ios-re fejlesztettem, ki nem állhattam.
Mint előbb is írták, ha tényleg komoly feladatokra kell (mint renderelés) akkor ugyanazért a pénzért sokkal erősebb gépet tudsz összerakni, aminek a hűtése is jobb lehet, így nem fog thermal throttling-olni a gép.
Amúgy pedig ha másfél év után elévül nálad egy gép, akkor ugyanúgy egy mac is el fog. Az sem egy csodamasina, ugyanaz a hardver van benne mint bármi másban, az is ugyanolyan sebességgel öregszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!