Leformázott HDD adataid hogyan tudnám visszanyerni?
Figyelt kérdés
Véletlenül rossz HDD-t formáztam és sok fontos fájlom elveszett, hogyan lehet visszatölteni őket?2019. dec. 21. 21:22
1/8 anonim válasza:
Ha gyorsformázás volt és nem írtad felül akkor van rá esély. Vannak adatmentő programok, pl GetDataBack for NTFS és hasonlók. Egész tűrhetően képesek visszaállítani a dolgokat.
2/8 anonim válasza:
Professzionális adatmentésre kell vinned. Bármilyen otthoni kontárkodás és minden áram alatt töltött másodperc csökkenti az adatok visszaállíthatóságának esélyét.
3/8 A kérdező kommentje:
egyszerű gyorsformázás volt, azóta semmit nem tettem a winyora
2019. dec. 21. 21:38
4/8 anonim válasza:
Formáztam már én is véletlenül, más betűkiosztás lett és nem vettem észre. Semmit sem tudtam visszaállítani 500GB-ról. Recuva ment mély-vizsgálattal...
5/8 A kérdező kommentje:
probálkozom
2019. dec. 21. 22:11
6/8 A kérdező kommentje:
Sikerült
Köszönöm a segítségeteket
2019. dec. 21. 22:41
7/8 anonim válasza:
Asszem Parted Magic live dvd-n van testdisk parancs, ami interaktívan működő kis terminálos alkalmazás, és böngészőben magyar leírás alapján kényelmesen meg tudod menteni az összes holmit, ami nem lett felülírva, csak legyen hova másolni.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem azt is azért
Lesz hová másolni, semmit sem írtam felül.
2019. dec. 22. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!