Megéri most számítógépet összerakni?
Megpróbálom kifejteni:
Annó vettem 1151 alaplapot/procit stb, gondoltam magamba, ezzel el leszek egy ideig, majd ha kell proci cserélek... erre mire cserélnék ismét vehetek új alaplapot is mert kijött a 1151 v2
Nem tudom, hogy most váltás előtt járhatunk ismét és jobban járnék ha várnék most egy új géppel. Szerintetek?
(ahogy hallottam jönnek a ddr5 ramok, gondolom ezek a régi coffee lakes alaplappal nem lesznek kompatibilisek)
Akkor kell gépet újítani, ha a mostani már nem szolgál ki.
Nem tudom, hogy miért gondoltad azt, hogy hosszú életű lesz az lga 1151, az Intel manapság 2 évente vált foglalatot.
Alaplapot meg proceszort azért nem egy-két évre veszűnk,nekem 1150-es lapba van egy i5 4590 ddr3-as ramokkal és még mindig kiszolgál akár játékba is,inkább a videókártya az ami előbb elavul,de ha abból is felsőkategóriásat meg tudja valaki venni az is évekig is helyt áll.
Persze nincs azzal sem baj ha valaki mindig a legújabb platformot akkarja csak az nem olcsó mulatság.
Nem tudtam, hogy 2 évente váltás van.
Gondolkodtam az i7 7700k-n, de akkor már inkább az újabbat venném.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!