Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy hozzáértő hozzá tudna...

Egy hozzáértő hozzá tudna szólni, hogy például ez megéri e és nagyjából mire lehetne használni?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 07:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az imperium is jó szar gépeket rak össze, de határozottan jobb, mint amit először linkeltél. A youtubeos srác változata már kifejezetten jó, ha nem a 3400G-t pakolod bele, mert annak semmi értelme nincs.
2019. dec. 19. 11:04
 12/21 A kérdező kommentje:
Akkor mit? Sajnos nem értek hozzá. Azt tudom, hogy nekem elegendő a HD felbontás, sokan 4K-t stb-t akarnak, nekem megfelelő a HD.
2019. dec. 19. 11:20
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Ő is mondta, hogy csak azért rakta azt oda, mert éppen nem volt kapható a Ryzen 2600. De Ryzen 1600 is jó. A felbontás pedig a videokártya függvénye, RX 580 az a FullHD szintjére jó.
2019. dec. 19. 11:23
 14/21 anonim ***** válasza:
25%

Próbálj meg saját magad egy gamer konifgot összerakni, ezek az előre összeállított gépek ahogy a fentiek is írták túlárazottak.

Akár a Te általad linkelt konfigot is össze tudod állítani a pcx vagy az ipon oldalán a Gépösszerakóval és összeszereléssel meg tudod rendelni.

(Az általad linkelt konfigba és a maiakba pédának okáért teljesen felesleges DVD író olvasó a játékokat úgyis digitálisan veszed, filmezésre ott a Netflix)

Egy szerintem jó konfig Full HD gamingre akár max beállításokkal 60-70fps-re

Proci:

Intel Core i5-9400f

Vidikari

Nvidia GTX 1660Super (vagy 1660)

Táp

FSP 600W (ezzel nem lehet mellé nyúlni , nem moduláris vagy félmoduláris)

(azért nagyobb teljesítményű javasolt mert ha később bővíted akkor jó lesz)

Alaplap

Asus vagy MSI jó lapokat gyárt

Személy szerint MSI-t használok és tökéletes

Ram: 3000Mhz Kingston HyperX

SSD M.2 vagy Sima

HDD: Toshiba 1T

Monitor: Acer 60Hz vagy 144Hz szerintem Acer monitorjai minőségiek

Én Nvidia fan boy vagyok, de nem tagadom, hogy az AMD "jobb" teljesítményt kínál, de sajna nem ismerem a termékeiket, javaslom, hogy nézz annak is utána.

Tehát PCX vagy Ipon Gépösszerakó és hajrá!

(HA kell segítség akkor írj bátran)

2019. dec. 19. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Az enyém kb ugyan ez, csak gtx 1060 6gb van benne és 170kt ér.
2019. dec. 19. 22:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Akkor az utolsó előtti kommentelő által leírt összeállítással elvileg minden jelenlegi játék szaggatás nélkül működik?
2019. dec. 20. 05:46
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Az aligha nevezhető konfignak, mert túl sok konkrétumot nem ír le, de a két fontos dolog (processzor és videokártya) alkalmas ezekre.
2019. dec. 20. 05:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát nem egyszerű, ha valaki nem ért hozzá :/
2019. dec. 20. 06:36
 19/21 anonim ***** válasza:

"Az aligha nevezhető konfignak, mert túl sok konkrétumot nem ír le, de a két fontos dolog (processzor és videokártya) alkalmas ezekre."

Milyen konkrétumot nem írtam le kedves válaszoló # 15 és kedves kérdező?

Csak indoklás nélküli mocskolódást és szivatást kapok?

MIÉRT?

Kérlek fogalmazzátok meg a szükséges konkrétumokat, amiket kértek...

Házon kívül minden egyes alkatrészre Intel+Nvida szempontjából teljes konfigurációt kapott a kedves kérdező. (De a fenti válaszban is leírtam AMD-ben nem vagyok otthon)

ÉS a kérdező kérdére a válasz arra a kérdésre, hogy mindent elvisz igen

"Egy szerintem jó konfig Full HD gamingre akár max beállításokkal 60-70fps-re"

A fenti konfig mindenre jó 60-70Fps-re

2019. dec. 20. 12:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Normálist választ adok a kérdező kérdésére, hogy hogyan miként rakjon össze egy konfigot és ne dobjon ki agyatlan módjára 400k forintot, de aki egy választ nem bír végig olvasni és még mellé megkapom "Hát nem egyszerű, ha valaki nem ért hozzá :/" a köszönöm helyett és utána megindokolva hogy milyen infóra van szüksége még a egy gamer géphez.

Olyan nehéz megnyitni az ipont vagy a pcx oldalát és az általam összeírt alkatrészek alapján összerakni a gépösszerakóval egy gépet? Majd visszalinkelni hogy jó ez?

Akkor tudod mit kedves kérdező? Ilyen mentalitással inkább ne csatlakozz a gamerekhez mert ahhoz ész is kell.

Vedd meg azt emagos konfigot ott úgyis minden benne van és Ne feljestd telepakolni leddel és dvd lejátszóval mert attól lesz gyorsabb és jobb

*Házból pedig nem nehéz jót választani max az hiányzott a konfigból ami fenn volt

Zalman olcsó kategóra de jó

Cooler Master drágább szintén jó

2019. dec. 20. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!