Egy hozzáértő hozzá tudna szólni, hogy például ez megéri e és nagyjából mire lehetne használni?
Próbálj meg saját magad egy gamer konifgot összerakni, ezek az előre összeállított gépek ahogy a fentiek is írták túlárazottak.
Akár a Te általad linkelt konfigot is össze tudod állítani a pcx vagy az ipon oldalán a Gépösszerakóval és összeszereléssel meg tudod rendelni.
(Az általad linkelt konfigba és a maiakba pédának okáért teljesen felesleges DVD író olvasó a játékokat úgyis digitálisan veszed, filmezésre ott a Netflix)
Egy szerintem jó konfig Full HD gamingre akár max beállításokkal 60-70fps-re
Proci:
Intel Core i5-9400f
Vidikari
Nvidia GTX 1660Super (vagy 1660)
Táp
FSP 600W (ezzel nem lehet mellé nyúlni , nem moduláris vagy félmoduláris)
(azért nagyobb teljesítményű javasolt mert ha később bővíted akkor jó lesz)
Alaplap
Asus vagy MSI jó lapokat gyárt
Személy szerint MSI-t használok és tökéletes
Ram: 3000Mhz Kingston HyperX
SSD M.2 vagy Sima
HDD: Toshiba 1T
Monitor: Acer 60Hz vagy 144Hz szerintem Acer monitorjai minőségiek
Én Nvidia fan boy vagyok, de nem tagadom, hogy az AMD "jobb" teljesítményt kínál, de sajna nem ismerem a termékeiket, javaslom, hogy nézz annak is utána.
Tehát PCX vagy Ipon Gépösszerakó és hajrá!
(HA kell segítség akkor írj bátran)
"Az aligha nevezhető konfignak, mert túl sok konkrétumot nem ír le, de a két fontos dolog (processzor és videokártya) alkalmas ezekre."
Milyen konkrétumot nem írtam le kedves válaszoló # 15 és kedves kérdező?
Csak indoklás nélküli mocskolódást és szivatást kapok?
MIÉRT?
Kérlek fogalmazzátok meg a szükséges konkrétumokat, amiket kértek...
Házon kívül minden egyes alkatrészre Intel+Nvida szempontjából teljes konfigurációt kapott a kedves kérdező. (De a fenti válaszban is leírtam AMD-ben nem vagyok otthon)
ÉS a kérdező kérdére a válasz arra a kérdésre, hogy mindent elvisz igen
"Egy szerintem jó konfig Full HD gamingre akár max beállításokkal 60-70fps-re"
A fenti konfig mindenre jó 60-70Fps-re
Normálist választ adok a kérdező kérdésére, hogy hogyan miként rakjon össze egy konfigot és ne dobjon ki agyatlan módjára 400k forintot, de aki egy választ nem bír végig olvasni és még mellé megkapom "Hát nem egyszerű, ha valaki nem ért hozzá :/" a köszönöm helyett és utána megindokolva hogy milyen infóra van szüksége még a egy gamer géphez.
Olyan nehéz megnyitni az ipont vagy a pcx oldalát és az általam összeírt alkatrészek alapján összerakni a gépösszerakóval egy gépet? Majd visszalinkelni hogy jó ez?
Akkor tudod mit kedves kérdező? Ilyen mentalitással inkább ne csatlakozz a gamerekhez mert ahhoz ész is kell.
Vedd meg azt emagos konfigot ott úgyis minden benne van és Ne feljestd telepakolni leddel és dvd lejátszóval mert attól lesz gyorsabb és jobb
*Házból pedig nem nehéz jót választani max az hiányzott a konfigból ami fenn volt
Zalman olcsó kategóra de jó
Cooler Master drágább szintén jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!