Amd FX 8350 mennyire számít jó processzornak? Mit érdemes nézni?
Mit érdemes nézni,figyelembe venni ha teljesítményre vagyok kíváncsi? 8x4 GHz az elég jól hangzik,ugyanakkor benchmarkon még sem teljesített annyira jól mint az újabb generációsak.
Jelenleg 6x3 GHz van de megregebbi szériás.
Így utána nézve igazgatok van,ár érték arányban inkább ryzen konfigot veszek de az FX processzort sem mondanam semmiképpen használhatatlannak. 35 ben pedig volt még egy nagyobb (rgb-s) venti illetve 8gb DDR 3 ram is.
Ryzen 3 (1200,1300x2200g) több pontot kapott benchmarkon,tuningpotencial is nagyobb(szerintem) viszont általános használatban kiutkozne valamennyire a 8 mag hátránya.
nem használhatatlan az fx
nekem fx 6300-am van, ami játékokban megegyezik a 8350-el, pár fps különbségek vannak maximum
most ryzen 1400-am van
FPS értékekben nem igazán tud többet az új proci, illetve nem mindenben
Valamivel simább lett a játékélmény, CS GO-ban de olyan mellbevágó gyorsulást nem hozott, pedig eltelt vagy 5 év.
Ma is használható az FX processzor, assasins creed odyssey-ben medium beállításokkal átlag 50 FPS-t tud az fx, és a ryzen is.
Az egyik legprocesszorigényesebb ,és legoptimalizálatlanabb játékról van szó, gyakran beesett az fx-el bizonyos helyeken 30 fps-re a játék, de abszolút játszható és élvezhető volt, most CS-GO-val tudom összehasonlítani, nem lett több FPS-em sokkal, csak emiatt nem érte volna meg váltani, mert azt kell nézni, hogy melyik videókártyát tudja meghajtani megfelelően
ha RX 570-ed vagy attól gyengébb videókártyád van,akkor elég az FX, mivel azt még nagyjából tudja 90-100% körül járatni.
Ha ettől erősebb videókártyád van, akkor cserélni kell a processzort, hogy meghajtsa a modern játékokban.
Remélem kielégítő volt a válasz, ha nem nyugodtan kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!