Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ennek a gpu-nak a hűtője...

Ennek a gpu-nak a hűtője beépíthető ebbe a házba (többi lent)?

Figyelt kérdés
Hello. [link] A hűtőjét be lehet építeni ebbe a házba felülre? [link] Egyébként mi a véleményetek erről a kofig-rol pl:hogy jó e ez a táp stb. // AMD Ryzen 7 3700X 3.6GHz/MSI MPG X570 GAMING PLUS/ Thermaltake ToughPower GF1 ARGB 650W 80+gold/ Corsair Force Series MP510 960GB SSD/G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB 3600MHZ KIT

2019. dec. 16. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Kereső:

[link]

2. találat a gyártó hivatalos weboldala:

[link]

ahol a specifikációknál szerepel:

"The maximum length of the GPU graphics card: 415 mm"

Majd újból kereső:

[link]

a 3. találat a gyártó hivatalos weboldala:

[link]

a specifikációjából:

[link] /sp#sp

kiderül, hogy:

"Kártya mérete: M=40.41 H=290 SZ=131.05 mm"

vagyis 290 mm hosszú - ami kevesebb, mint a gépház 415 mm megengedett hosszúsága, tehát bele fog férni.

2019. dec. 16. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Ránézésre nincs elég hely fent, a radiátor meg a venti ütközne az alaplappal. Ajánlom hogy a gyártói oldalt keresd fel mindig, normális esetben lesznek ábrák.

Biztos kell neked RGB táp mikor a legtöbb házban azok rejtve vannak? Pakolj a ház aljába még egy extra led szalagot ha Need for Speedes alávilágítást szeretnél.

[link]

2019. dec. 16. 15:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Jogos a táp,leesett:) először 1 teli ablakos ház lett volna amibe látszott volna de így tényleg felesleges,ott a pont:))) Hát erre nem nagyon találok infót h az alaplaptól hogy fér el a hűtő venti,tudnátok segíteni.köszönöm.
2019. dec. 16. 19:15
 4/4 anonim ***** válasza:

5.6-7cm szabad hely egy vízhűtésnek a gyári ventikkel. Kicsit rálóghat az alaplapra, de a linkelt házban szerintem beleakadna a ramba. Pontos adatokat nem találtam, ahogy az előző válaszban is írtam, csak ránézésre tűnik úgy nekem hogy nincs elég hely.

Ha most építenék gépet akkor egy Meshify C TG-be tenném, esetleg vennék másik előlapot hozzá.

2019. dec. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!