Ennek a gpu-nak a hűtője beépíthető ebbe a házba (többi lent)?
Kereső:
2. találat a gyártó hivatalos weboldala:
ahol a specifikációknál szerepel:
"The maximum length of the GPU graphics card: 415 mm"
Majd újból kereső:
a 3. találat a gyártó hivatalos weboldala:
a specifikációjából:
[link] /sp#sp
kiderül, hogy:
"Kártya mérete: M=40.41 H=290 SZ=131.05 mm"
vagyis 290 mm hosszú - ami kevesebb, mint a gépház 415 mm megengedett hosszúsága, tehát bele fog férni.
Ránézésre nincs elég hely fent, a radiátor meg a venti ütközne az alaplappal. Ajánlom hogy a gyártói oldalt keresd fel mindig, normális esetben lesznek ábrák.
Biztos kell neked RGB táp mikor a legtöbb házban azok rejtve vannak? Pakolj a ház aljába még egy extra led szalagot ha Need for Speedes alávilágítást szeretnél.
5.6-7cm szabad hely egy vízhűtésnek a gyári ventikkel. Kicsit rálóghat az alaplapra, de a linkelt házban szerintem beleakadna a ramba. Pontos adatokat nem találtam, ahogy az előző válaszban is írtam, csak ránézésre tűnik úgy nekem hogy nincs elég hely.
Ha most építenék gépet akkor egy Meshify C TG-be tenném, esetleg vennék másik előlapot hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!