GeForce 1030 gt -vel hogyan futna ma a CSGO? Vagy pedig egy hasonló olcsóbb kategóriás kártyával, ami régebbi konfigba is beépíthető?
Találtam egy videót róla, de ez 2018 -as, és úgy tudom azóta kijött egy update, ami fps csökkenéshez vezetett, viszont itt elég szép eredményt produkál még:
https://www.youtube.com/watch?v=ao_kWywyPDo
Nekem jelenleg egy nagyon gagyi geforce 210 van, ami nem játékra lett kitalálva, így 640x480 -as felbontással, minimum grafikán sem hajlandó stabil 60fps -t kihajtani, meg ami azt illeti 60 alatt érezhető az input lag. Megjegyzem a processzorom sem mai darab, de ahogy elnéztem nem hajtja ki maxon a játék még "multicore rendering" bekapcsolása mellett sem, vagy ha manuálisan megadom az indítási opcióban, hogy "thread 3". A proci amúgy egy AMD Athlon x3 450 (3 x 3.2Ghz), ramból 2 x 4GB 1333Mhz van. Szóval a kérdés, hogy segítene -e egy ilyen alsó kategóriás "gamer" kártya csak is kizárólag a CSGO -t játszható fps -el kihajtani 1080p -ben? Olyan kártya lenne jó, amit a mostani gépemmel tudnék használni, és nem kellene tápcsere sem.
Alaplap: Gigabyte GA-780T-D3L v4
Táp: Erről inkább képet mellékelek, hogy aki hozzá értőbb, az tudja milyen kártyát szabad, és milyet nem:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!