Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek, hogy felismerje a...

Noname83 kérdése:

Mit tegyek, hogy felismerje a gep a HDD meghajtot?

Figyelt kérdés
SSD-t vettem a HDD helyett a PC-be, amely tokeletesen mukodik, viszont a HDD-t nem ismeri fel, nem latja a Computer Management-ben sem (Rescan disc-nel sem ismeri fel) es a Biosz-ban sem pedig be van kapcsolva az osszes port. Eredetileg a regire hetes win-t instalaltam mert ures volt teljesen majd vettem egy uj SSD-t amelyre ugyanazt a win-t tettem. Azota a HDD-t nem latja (pedig porog, meleg, mukodik).

2019. dec. 15. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha átklónozod a telepített rendszert, akkor az egyező azonosítók miatt gondok lesznek.

Külön telepítve működik-e?

2019. dec. 15. 20:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem klonozam, csak uyanarrol az usbrol telepitettem a windowst a HDD-re es az SSD-re is. A win fut, csak a HDD-t nem latom, csak az SSD fut
2019. dec. 15. 21:32
 3/4 Shaddark ***** válasza:

"es a Biosz-ban sem pedig be van kapcsolva az osszes port."

Ez nem szoftveres hiba lesz, mozgasd át / húzd ki dugd be a csatlakozókat újra.

Esetleg csereberekor megsérülhetett, - ha a bios nem ismeri fel az nem beállítás probléma.

2019. dec. 16. 11:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Megoldódott a probléma, csak egy sata kábellel rá kellett kötni a hddt az alaplapra mivelhogy az ssdből kijövő kábel, amelyik a hddbe ment az csak a felporgetesre szolgal
2019. dec. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!