Az SSD ugyanúgy bírja a gyűrődést mint egy hdd?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy ssd-t amire a rendszert raktam. Van mellette egy 1 terrás winchesterem ami kezd haldoklani kattog használat közben leáll stb. Adat tárolásra folyamatos torrentezésre alkalmas egy SSD?2019. dec. 15. 13:21
1/4 anonim válasza:
Sok tényezőtől függ, milyen SSD, milyen fájlrendszer, van-e overprovisioning, mit jelent pontosan a folyamatos torrentezés stb.
Alapvetően a garanciában megadott értékek alatt nem szoktak tönkremenni extrémebb körülmények között sem a mai SSD-k.
2/4 anonim válasza:
Igen. Jól bírja a gyűrődést.
Nem kell semmit elállítgatni a winben hozzá. Használható ugyanúgy mint a hdd..
3/4 xKakashix válasza:
még talán jobban is bírják, mivel ssd-kben nincs mozgó alkatrész, arra figyelj, hogy megfelelően kapjon levegőt és nem lesz vele gond, persze nem árt valami jobbat venni mint pl Samsung, ha ennyire terhelve lesz
4/4 anonim válasza:
Igen. Ha pedig konkrét fizikai gyűrődésről beszélünk mint pl földrengés akkor az SSD sokkal strapabíróbb hiszen nincs mozgó alkatrésze. Én pl ezért vettem inkább külső SSD-t külső HDD helyett hiszen kisebb könyebb és folyton mozgatva van na meg sokkal gyorsabb is persze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!