Ha utánvéttel rendelek valakitől alkatrészt akkor is ugyanúgy áttud verni?
Figyelt kérdés
Nem kért előreutalást, hanem azt mondta utánvéttel küldi mert látja hogy sok jó értékelésem van. Most ebben az esetben ha hozza a postás a csomagot nekem van jogom kibontani előtte és meggyőződni arról, hogy biztos azért fizetek amit lebeszéltem előre?2019. dec. 8. 07:47
1/5 anonim válasza:
nincs jogod kibontani, amíg nem fizeted ki
2/5 anonim válasza:
Ugyan úgy lehet benne egy db liszt. Nem engedi kibontani, viszont ha kifizeted gyorsan kibontod, és nem az van benne felveheted a jegyzőkönyvet ami segiti az ügyed nagy mértékben.
3/5 anonim válasza:
szegény futárokat sajnálom, jó h nem kell megvárniuk, amíg kibontod, beszereled és kipróbálod...
4/5 anonim válasza:
Az első választ megint pontozzák lelelé, holott igaz. Kevés futárszolgálatnak van olyan szolgáltatása hogy kibonthatod a cuccot. 10-ből kettőnél. És ha kibontod és benne van a kártya akkor mi van????? Lehet hogy nem is működik. Ezer sebből vérzik az utánvét is...
5/5 anonim válasza:
Ja a futár biztos megvárja majd, hogy valaki kibontsa a csomagot, hogy az van-e benne, amikor ezer másik helyre megy. Annyira naivak vagytok. Nálunk a GLS-es ahogy a pénzt átvette, és a kezedbe adta a csomagot, már el is tűnik. Szóval igen, tévedés, hogy utánvéttel nem tudnak átverni, simán előfordulhat, hogy a tegnapi székletét postázta el a küldő, ez becsomagolva nem derül ki. Ha pedig egy kicsit rafinált is volt, akkor te őt már meg se fogod találni. Habár annak a pénznek valahova el kell jutnia, de hallottam már, hogy ezt is okosan meg tudják oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!