Miért van a monitoron 4 db usb 3. 0 ha nem is lehet velük semmit csinálni?
Figyelt kérdés
Vettem egy acer predator monitort és van rajta 4db usb.
De hiába dugok bele pendriveot semmi nem történik. Minek van rajta ennyi?
2019. dec. 14. 19:03
1/5 anonim válasza:
Használati utasítás, kezelési kézikönyv? Olvasd el le van benne írva részletesen.
2/5 anonim válasza:
Van hozzá usb kábeled, amit a gépbe dugsz? Az a lényege, hogy az egy usb elosztó-hosszabbító. Pl. egeret-billentyűzetet bele dughatod, vagy amit akarsz.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen most már megnéztem. Sajnos azoknak a birkáknak a táborába tartozom akik a használati utasítást dobják először vissza a dobozba kibontás nélkül :D
Van hozzá egy usb meg valami furcsa végű csatlakozós kábel az egyiket dugtam a monitorba a másikat meg a gépbe és most már működik.
Köszönöm,legközelebb először olvasok aztán kérdezek.
2019. dec. 14. 19:21
4/5 anonim válasza:
Én vásárlás előtt! szoktam a használati utasítást végigolvasni (vagy legalább végiglapozni). Egyik tanítómesterem árulta el ezt a trükköt, mert így kiderül, hogy valóban mit is tud a cucc, és nem egy áruház/webáruház kivonatolat "ezt tudja" listából választ az ember. Szerencsére ma már szinte minden használati utasítása letölthető, amié meg nem azt meg nem vesszük meg.
5/5 anonim válasza:
Egyébként van amelyikről csak tölteni is lehet, számítógépbe dugás nélkül is, illetve ezt a töltési funkciót is ki lehet kapcsolni a monitor menüjében, így nem ad le rajta áramot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!