Miert esik le az fps ilyen gyakran?
Figyelt kérdés
I3 4170 (60C 100%)
8gb ram
GTX 660Ti (80C 100%)
Probaltam minden grafikai beállítások van mikor 60+ fölé megy az fps és tökéletesen működik addig amíg jön egy-egy nagyobb drop és 15-re is lemegy
Metro exodus, BF5, Blair witch, far cry 5..
Egyedül a fifa 20 megy problémamentesen
2019. dec. 13. 21:17
1/8 meszike91 válasza:
Egyszerűen erre képes a géped. Bf5 reggelire megeszi a procid, de talán még a ram-ot is.
2/8 A kérdező kommentje:
A hőfokokkal nincs semmi gond? Én arra gyanakodtam igazából.
2019. dec. 13. 21:21
3/8 anonim válasza:
Nincs baj a hőfokkal. Ez a vas egyszerűen ennyit tud.
5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat, akkor majd idővel bovitek egy cpuval zöld pacsi mindenkinek
2019. dec. 13. 21:25
6/8 anonim válasza:
Ha RAM, vagy VRAM elfogy, akkor simán okozhat az is ilyen jelenséget, de pl a BF-ek mindig is CPU intenzív játékok voltak, egy i3, főleg egy régebbi szériás simán elvérzik, még egy pár éves i5 is.
7/8 anonim válasza:
Egy ilyen játékban gyorsan változik a hardverek terhelése egy két robbanás új ellenfelek betöltése plusz erőforrást igényel és ilyen pillanatokban sajnos egy ilyen rendszernél valszeg minden túlterhelődik pár pillanatra.
8/8 xKakashix válasza:
proci nagyon gyenge.. illetve ramod sem mondható soknak
Metro illetve BF5 megeszi mindkettőt igen csak hamar, legalább egy i5 kellene és 16gb ram
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!