Martinez07 kérdése:
Milyen gyakran kellene újra pasztázni a processzort?
Figyelt kérdés
processzor, paszta,2019. okt. 9. 18:16
1/8 anonim válasza:
Ha rendesen meg van csinalva, evekig nem kell hozzanyulni.
2/8 anonim válasza:
Én kb. 1,5-2 évente szoktam, mikor nagytakarítást csinálok és leszedem a hűtőt is.
3/8 anonim válasza:
Ha beszáradt, ez pasztánként változó. A gépem nagyon ritkán kapcsolom csak ki 2017 óta nem szedtem szét, pár hónapja pasztáztam újra mert új cpu hűtőt vettem de a paszta pont úgy nézett ki mintha ma raktam volna fel, vígan elment volna vele szerintem még egyszer ennyit.
5/8 anonim válasza:
Az Intel gyári paszta vacak teljesítményű de hosszú évekre tervezik, másokat 1-2 évre vagy rövidebbre. Egyes termékeken még az is fel van tüntetve, hogy X hónap használat után lesz a leghatékonyabb. Szóval üsd fel a gyártói weboldalt és nézz szét ők mire hitelesítették a terméket.
6/8 anonim válasza:
Akkor kell, amikor észreveszed, hogy nő a hőmérséklet észrevehetően alapjáraton. Ha jól meg volt csinálva, valóban évekig akár...
Minőségi paszta kell persze, Arctic MX4 egész jó pl.
7/8 anonim válasza:
Igen ez a paszta minőségétől is függ, általánosságban 2 évet mondanék, de ezért kell a gyártó oldalán megnézni meddig lehet használni nekem pl Noctua hűtőhöz járt Noctua NT-H1 ami akár 5+ évig is működik (it can be used on the CPU for 5 years or more.) Ideje lesz nekem is újrapasztáznom :)
8/8 anonim válasza:
Ahányszor leszeded a hűtőbordát. Takarítani legalább egy évente érdemes, a paszta meg filléres cucc és egy 10 grammos így is előbb rohad bele a tubusba, minthogy elfogyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!