Mi a rossz a videókártya vagy a táp?
Ha 85-90 fokot elér a videókártyám kikapcsol a gép.
Valószínű a táp nem bírja, mert egyszer csak elszáll a gép. Ha videókàrtya melegszik túl úgy tudom csak a kép megy el a gép nem kapcsol ki.
Táp a ludas tutira?
A proceszor jó, nem megy 70 fok fölé, az rendben van szerintem.
Bocsánat a rossz alatt, gyengét értek.
Egyébként amikor kikapcsol nem is bírom visszakapcsolni, kihúzom és visszadugom hálózatba, csak úgy lehet.
Honnan tudom hogy az alaplap melegszik túl? Esetleg erre valami program?
Ha túlmelegedés a probléma, akkor az azzal kideríthető, hogy nem azonnal próbálod meg visszakapcsolni, hanem mondjuk fél perc múlva, amikor megfelelően lehűl a gép. Jellemzően az alaplapon is szokott lenni szenzor, ami a hőmérsékletet méri.
Esetleg leírhatod a konfigurációt, lehet már a specifikációból kiderülhet, hogy nincs jól összerakva a gép.
Persze leírom:
- msi a68hm-p33
- a10-7800
- 4gb kingston hyperx ram
- r9 280x
- azért gondolom hogy a táp a gyenge mert ismerem ezt a márkát...akyga valami 700w-os hulladék
Igazából a videókártya került most bele, eddig egy gt630 volt benne azzal nem volt baj.
Csak használt kártya ezért féltem hogy nem-e az, de a tápra gyanakszom leginkább.
Ha már ráköltök veszek egy normálisabbat, biztosan ne legyen vele baj, esetleg később is jó legyen.
Meg akkor egy ház cserét is beiktatok, hogy a hűtéssel se legyen probléma. Most valami gagyi régi ház van.
Köszönöm, remélem minden király lesz táp csere után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!