Tapasztalatok / vélemények a Logitech márkáról?
Figyelt kérdés
most vettem egy Logitech Z623 2.1es hangfal szettet, nagyon szépen szól. ti véleményetek szerint megbízható márka?2019. nov. 29. 22:42
1/3 anonim válasza:
Nekem Logitech G432-es fejhallgatóm van. Nagyon jól visszaadja a 7.1-es hangzást. Én szeretem , szerintem elég megbízható márka.
2/3 ThodEE GoD válasza:
Mindenki gyárt jót és olcsósz@rt is, nincs olyan gyártó na jó talán az olcsóbb rolls royce is megüti a jót, de ha érted mire gondolok akkor látni fogod hogy a kérdés kicsit értelmetlen.
Volt nekik régen egy 5.1es szettjük ami elég jól szólt de mostanra szinte mind erősítő vagy hangszóró hibás, ezek szerint nem megbízható, van tőlük egerem ami több mint 10 éves, ezek szerint elég megbízható, szerintem nem lehet rendes választ adni !
3/3 A kérdező kommentje:
értem köszönöm! :) valóban rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
2019. dec. 2. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!