Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Logitech G402 tapasztalatok,...

Logitech G402 tapasztalatok, vélemény?

Figyelt kérdés

Egérvásárlás előtt állok és eddig ezt tetszik legjobban, ebben az árkategóriában.

Válaszokat előre köszönöm. :)

2015. nov. 6. 21:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet rossz. Nekem G502-van én nem bántam meg egyáltalán. Másfél éve tökéletesen teszi a dolgát hibátlanul.

Bár erről az egérrő sajnos műszaki adatokon kívül nem nagyon rendelkezem tapasztalattal.

2015. nov. 6. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is gondolkoztam már a g502-n csak nem tudom ér-e annyival többet mint a g402, ha az árát nézzük. Kicsit sokallom érte a 24ezret. Szerinted megéri, úgy hallottam a görgője nem a legjobb, meg kicsit nehéz is.
2015. nov. 7. 11:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképp megéri!

Ha másért nem. azért mert súlyozható, és van benne felüléetkalibráció.

Én nem találom nehéznek. így is van benne 3db 3.6g-os súly nekem.

A görgetőkerékről meg annyit hogy egyáltalán nem rossz. Acélból van és a racsni kikapcsolható az egér tetején ami megint csak rohadt jó :)

Egyszerűen nem tudok belekötni, pedig próbáltam. De ez az egér számomra mint esztétikailag mint felszereltségben mint kényelemben tökéletes!

Nem elfogultság, Csak személyes tapasztalat.

2015. nov. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!