Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak 32 GB-ot jelez a...

Miért csak 32 GB-ot jelez a 128 GB-os pendrive-om?

Figyelt kérdés
1 éve vettem, semmi gond nem volt vele idáig. Az elején volt hasonló probléma első használatkor, de exFAT-os formázás után mind a 128 GB elérhetővé vált. Nemrégiben Windows 10 telepítőként használtam, majd a formázás után és azóta is csak 32 GB-ot jelez, pedig már NTFS, exFAT és FAT32-es fájlrendszerben is formázásra került több készüléken is. Valakinek van valamit ötlete, egyéb megoldás, hasonló tapasztalat?

2019. nov. 27. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Köszönöd a segítséget nem veréssel fenyegetőzől.

2. Nem 115 GB-os hanem 119,2, de erre nem is akartam kitérni mert ha szerinted egy használatban lévő pendrive-on nincs partíció akkor nem kezdem el magyarázni ami számodra felfoghatatlan...

2019. dec. 2. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Nézd már Vér István lefenyíti az internetet :D
2019. dec. 3. 00:32
 13/14 A kérdező kommentje:
1. Meg lett köszönve, 2 nem fenyegetőztem inkább jó tanácsot adtam papi, lehet kened az infót de az értőolvasásod nagyon gyenge. Nem vagyok nethuszár, hogy itt fenyegetőzzek, de szemtől szembe megnézném azért mekkora pofája lenne bármelyiknek! ;)
2019. dec. 6. 21:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rohadtul 115, de nem fogom neked bizonygatni az igazam, tudjuk, hogy te vagy a kocka professzor! :)
2019. dec. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!