Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pendrive írásvédettségének...

Pendrive írásvédettségének feloldása?

Figyelt kérdés

Kaptam egy pendriveot ajándékba (Tankcsapda ezen adta ki az új lemezét, egy dögcédula nyaklánc lényegében), és használnám is azon kívül, hogy hordom, csakhogy írásvédett. A fájlokat (mp3, waw, stb) amik rajta vannak alapból le tudtam szedni, de nem lehet rá rakni semmit, próbáltam hogy formázom és akkor úgy de semmi, regeditben megcsinálni, az se, parancssor diskpart rendszergazdaként sem segített. Pedig tök jó lenne használni, hisz sokszor ott lóg a nyakamban, és nem csak zene lehetne rajta.

Mit próbáljak még? köszönöm a válaszokat:)

2019. nov. 20. 16:39
 1/2 coopper ***** válasza:

Szia.

Valószinűleg CDFS particiós pendrive (legalább is ez az általános módszer).

Két eset :

U3 Remove tools : [link]

Ha ezzel nem sikerül leszedni/használhatóvá tenni, akkor a következő a módszer :

Keresd meg a ChipGenius programot és töltsd le.

A program segitségével állapitsd meg az USB chip azonositóját.

Elvileg a program direkt linket ad az eltávolitó módszerhez, de kinai fórumra kell regisztálni.

Vagy a chip azonositó alapján rákeresel hogyan távolitható el a CDFS partició a perndrivéről

forrás : [link] ("8 ball" felhasználó hozzászólása)

Sok sikert. Üdv.

2019. nov. 20. 17:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Itt írnak hasonlóról és a megoldást is leírják. Éppenhogy a diskpart-al parancssorban csinálták meg. Kövesd, amit ott leírtak. Nekik sikerült.

[link]

2019. nov. 20. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!