Battlefiled V-nél ha átrakom 1440p-re a felbontást akkor max 30 Hrz a képfrissités, ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Ennyit tud a videokártya 1440p-ben vagy a tv tud ennyit. Philips 4k -s tv-n játszok.2019. nov. 27. 15:51
1/6 anonim válasza:
Ez függhet a kábel típusától is, előfordulhat, hogy elérted a sávszélesség határát.
2/6 A kérdező kommentje:
1080p-nél több beállítási sebesség van és én szerintem nem elég erős már a kártya, hogy többet ki tudjon varázsolni magából. Gtx 1050 Ti 4Gb.
2019. nov. 27. 16:20
3/6 anonim válasza:
Ez hülyeség, filmnézésnél 4K 60hz-re még az integrált intel megoldások is elegek. Valószínűleg DVI kábelt használsz, és az nem feltétlenül bír többet.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ilyen a Samsung 138cm-es görbe 4k-s tv. Csak fullhd-ben meg 4k-ban van 60 fps. A tv nem támogatja a többi felbontáson a 60Hz-et.
5/6 A kérdező kommentje:
Más játékoknál, pl Battlefront 2-nél 1440p-n ugyanugy 30Hz a frissités, de Fraps 40-80 FPs-t ir ki. Szóval most nem vágom...
2019. nov. 27. 16:37
6/6 A kérdező kommentje:
Lupi00-nak van igaza, átraktam 4k-ra a felbontást mind2 játéknál és ugy már van 60 Hz beállitási lehetőség. ( csak ugy meg már gyenge a kártya) :D köszi a tippeket!
2019. nov. 27. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!