Érdemes váltani 1050 Ti 4GB-ról 1660 ra?
Figyelt kérdés
Vagy ha nem erre akkor mire?2019. nov. 25. 19:25
1/4 anonim válasza:
Ez függ attól is mikkel és milyen monitoron játszol és hogy mennyire vagy jelenleg elégedett az 1050TI vel.
Egyébként az 1660 Super már elég jó vétel bár nem tudom kapható e már itthon de mindenképp érdemes lenne megvárni ebben az árkategóriában. Viszont ha van kb 120 ezred akkor RX 5700.
2/4 anonim válasza:
Érdemes mert jóval erősebb, bár kicsit érdemes hozzátenni a 1660Ti-ért mert megéri.
3/4 anonim válasza:
Akkor már 1660ti legyen.
Ez a baj az nvida kártyákkal mert mindig lehetne még egy kicsit hozzátenni amiért jobbat kapsz :D
Én rtx 2060-at akartam és akkor gondoltam legyen a 2060 super, ezután már úgy volta hogy még hozzárakok és lesz rtx 2070, de tovább nézelődtem és +20 ezerért már 2070 supert is kapok. És itt álltam meg.
A 130 ezres kártyából lett 230 ezres csak azért meg túl sűrűn vannak árazva.
4/4 anonim válasza:
Uff 3 as... 230 egy 2070 superért szerintem baromi sok. 140 150 körül lehet most kapni RX 5700XT ami alig 5% al gyengébb átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!