Érdemes ryzen 1200rol - 1700ra váltani?
Figyelt kérdés
Szeretnék váltani hiszen már érzem hogy már néhány gamebe nem a legjobb , rx 470 8gb al használom , 16gb ram később fejleszteném a kártyát is de most olcson hozzá tudnák jutni 1700hoz , tanácstalan vagyok jelenleg .Mit tennétek a helyemben ?2019. okt. 30. 20:40
1/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen játékokkal játszol. Ha a legújabb AAA címekkel, akkor érdemes, még évekig jó lesz az a processzor a 8 mag miatt, akár még a következő videókártyádhoz is:
https://www.youtube.com/watch?v=FwDR--vBQYs&t=1s
Egyébként mit jelent az olcsó, mennyiért vesztegetik manapság?
2/4 A kérdező kommentje:
30 ezerbe oda adná nekem egyik ism.
2019. okt. 30. 21:35
3/4 MGéza válasza:
Nem annyira, inkább nem. Játszani kell és bár a sok magot kihasználó játékmotorok szaporodnak, egy darabig még főleg 4 max 6 magra lesznek optimalizálva, mert a legtöbb felhasználónak kb ilyen gépe van és a fő cél az eladhatóság szempontjából, hogy ezeken is akadás mentesen fusson. Ez még ugyanúgy első szériás mint az 1200, egy magon nem sokkal, szinte semmivel sem jobb, ramokat se kezeli jobban. Tehát erre nem érdemes, R5 2600 vagy hasonlóra inkább igen.
4/4 anonim válasza:
30 ezret azért bőségesen megér. Én azt javaslom, vedd meg tőle, próbáld ki, ha még mindig gyengének érzed, még nyereséggel is túladhatsz rajta, aztán vehetsz valami 2xxx vagy 3xxx Zent a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!