Bios Frissités? Bövebben lent?
A kérdésem az lenne hogy van egy ASUS K8V-VM alaplapom, AMI bios-sal! Szeretném frissíteni! Segítsetek lécci honnan tudok hozzá uj bios-t keriteni, és hogyan tudom megcsinálni?
Másodlagos dolog az lenne hogy ha esetleg frissítem a bios fogja-e engedni a proci huzzását, mert ami most van rajta az nem engedi! Köszy
Ez régebbi alaplap, csak DOS-os frissítés van hozzá.
A Windows alóli frissítés hülye ötlet, és a legveszélyesebb eljárások közé tartozik.
Az Asus-nak van egy BIOS-ba égetett frissítőprogramja is. ASUS EZ Flash névre hallgat, a szóban forgó alaplap támogatja is. Nem kell hozzá más csak egy floppy vagy ami még jobb egy pen drive. Itt megtalálod a részleteket:
Itt meg a szükséges BIOS image fájlt: [link]
De előtte elmondanék egy örök érvényű mondást:
"Ami működik, azt nem kell megjavítani!"
Szóval csak is indokolt esetben csinálj BIOS frissítést, pl.: CPU, VGA RAM csere vagy fejlesztés, szokatlan hibajelenségek, ami nyilvánvalóan nem lehet OS hiba, stb..
Köszönöm! Akkor csak nagyon nagyon végső esetben álljak neki a BIOS frissítésnek! Akkor azt mondja meg valaki hogy hogyan tudom a procimat feljebb húzzni egy kicsit, mert mint írtam a BIOS-ban ez az opció inaktív?
Köszy az eddigi segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!