T-mobile elrontott telefon frissítés, szerintetek? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, nekem van egy Nokia X3-02 telefonom, kis gubanc volt a szoftverrel, jó bevittem T-mobile-ba, jó felfrissítik, mivel garanciás semmibe nem kerül, viszem haza, és akkor nézem hogy ez roszabb mint volt.. teljesen más (Tudtam hogy ha frissítik eltűnik minden nem ezzel van a gond) hanem hogy zene lejátszót sem nyitja meg, ha hívnak senkinek nem írja ki a számát/nevét, ilyen apróságok... nem szeretnék vissza menni ebbe a T-mobileba, szerintetek, menjek be egy NOKIA üzletbe, és ott csináltassam meg, vagy egy másik T-mobile bolt? Meg a garancia levelet elfogadják a Nokia boltokban?2011. júl. 11. 11:25
1/4 anonim válasza:
Mér nem akarsz visszamenni? Mondd meg nekik hogy elcseszték és most csinálják vissza.
2/4 bp1985 válasza:
Miért ne fogadnék el a nokia boltba a nokia garancialevelet?
3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. valamiért nem akarok oda menni.. egyszer elrontották, elvesztettem a "bizalmam" :D
Am nokia.com on olvastam h 6.00frissítés megjelent, de a T-mobileba azt mondták nekik még nincsen, a nokia üzletbe már feltudnák arra frissíteni?
2011. júl. 11. 11:40
4/4 A kérdező kommentje:
Mert a T-mobileba állították ki az ta garancia levelet, és hogy az nem csak a T-mobileba szól.. (Nem értek ezekhez ezért kérdem )
2011. júl. 11. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!