NrG0830 kérdése:
Kifüstölt az egerem, ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap akartam Kánterozni a haverokkal, és amikor begyugtam az egerem a gépember, elkezdett szikrázni az egér, aztán jellegzetes szagot árasztott, és füstölni kezdett. Nem tudom mit csináljak.#Eger #kifustolt
2019. nov. 23. 19:52
1/5 anonim válasza:
Veszel egy újat. Biztos, hogy mások segítsége kellett ennek a megállapításához?
(Humor kategória kicsit lejjebb van)
2/5 anonim válasza:
Ne ˝gyugdosd˝ backi lehet,az ártott meg neki XD....
3/5 MancsWolf válasza:
Gépember? Ha a terminátorba dugdosod az egeret akkor az a baj. Nem kompatibilis a két hardver. Legközelebb figyelj hová "gyugod".
( Komolyabban, innen annyit tudunk mondani, vagy az egér vagy az alaplapodon halt meg az usb híd. Mielőtt beledugsz mást nézd meg egy egyszerű eszközzel ami nem sajnálsz. pl egy filléres usb venti)
4/5 A kérdező kommentje:
Feláldozható egér volt, csak tudni akartam hogy mi lehet gond. Köszönöm a válaszokat.
Ui: *gépembe
2019. nov. 23. 21:25
5/5 Pharaon válasza:
Azt csináld, hogy örülj, ha a zárlat, nem nyírta ki a portot és az alaplapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!